Temat: Pomysł na mistrzostwa | Użytkownik | Treść postu |
lapok_pl
PL Postów: 23 Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych |
Pomysł na mistrzostwa Mam propozycję żeby zorganizować Mistrzostwa Polski w grze Collin McRae Rally 04 2009-08-11 16:51:21 Chętnie bym się czymś takim zajął . Mógłby wystartować każdy bez żadnych opłat na wpisowe. Wybrało by się np.6 odcinków najbardziej podobnych do tych z RSMP . A uczestnik wysyłał by tylko czas jaki osiągnął i Print screena z autem stojącym na mecie , tam zawsze widoczny jest czas odcinka . Liczę na akceptację i pomoc . |
chudybolo
PL Postów: 28 Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych |
2009-08-11 17:12:48
Nawet dobry pomysł ja się piszę jak będzie większa liczba luda!!!
|
lapok_pl
2009-08-11 17:17:29
Narazie jest nas dwóch :P
|
toras
PL Postów: 68 Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych |
2009-08-11 17:32:06
Ja was mogę wesprzeć duchowo i rallynewsowo;-)Pograc nie moge, bo colin na maca jest jakis inny, a i czasu malo. Ale generalnie to chcialbym zauwazyc, ze w colinach sa skroty np. na ktorych mozna przyoszczedzic czasu. Kiedys z kumplem jak mielismy tylko demo to meczylismy przez tydzien i szukalismy dziur w calym, aby przejsc oes jak najszybciej;-) ---
Arkadiusz Toras Torski www.torski.pl Status: Sezon czas zacząć
|
kammm
PL Postów: 17 Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych |
2009-08-11 18:25:32
imo pomysl jest fajny:)jak potrenuje to i moze ja sie zabawie ;d Status: rallynews.pl
|
chudybolo
PL Postów: 28 Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych |
2009-08-11 18:34:08
Toras bądżmy optymistami myślę że nie będzie nagród to i kanciarstwa nie powinno być ja w to wieżę...i myslę że powoli ludzi się nazbiera więc muszę chyba wyciągnąć z szafy kierownicę i trochę potrenować.
|
lapok_pl
2009-08-11 18:58:33
Półki co założę serwer RALLYNEWS.PL i hasło dam też rallynews.pl będzie wiadomo że każdy jest swój :))) |
| User | Comment |
Zaloguj się