Temat: Uwagi dotyczące serwisu rallynews.| Użytkownik | Treść postu |
toras
PL Postów: 68 Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych |
Uwagi dotyczące serwisu rallynews. Jeżeli macie jakieś uwagi dotyczące funkcjonowania serwisu, to z przyjemnością się z nimi zapoznam.2009-05-05 19:07:39 - moderowany 2009-05-08 12:12:45 Mile widziana również konstruktywna krytyka. ---
Arkadiusz Toras Torski www.torski.pl Status: Sezon czas zacząć
|
|
ProQube
PL Postów: 13 Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych |
2009-05-06 01:39:23
Czy istnieje mozliwosc zalozenia na forum Kacika Technicznego :-) ? W ktorym mozna bedzie sie wymieniac doswiadczeniami i sluzyc rada.Bo nie wiem w jaki temat to wrzucic ;-)
|
toras
2009-05-06 01:41:42
Oczywiście, że istnieje. Generalnie czekam na propozycje nowych tematów do forum.Zapewne gdy już będzie tu pisać więcej osób to ulegnie rozbudowie;-) ---
|
MacGyver
PL Postów: 34 Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych |
2009-05-06 01:52:56
Forum będziemy dostosowywać do oczekiwań użytkowników. Tworzenie kilkudziesięciu kategorii na początek nie ma sensu, bo wiszą puste i straszą :-)
Status: Na oporze prosto!
|
boss
PL Postów: 23 Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych |
2009-05-07 17:01:43
Dział video! Wiem że na youtube są najlepsze filmy... ale to nie to co tygryski lubią najbardziej :) Proponuje się dogadać z www.rsmp.info i mieć materiał z rajdów pierwsza klasa!... :) Status: www.g-rally.pl
|
Miluu
PL Postów: 3 Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych |
2009-05-07 20:52:26
Ja mam uwagę dotyczącą forum. Mianowicie przydało by się dodać opcje edycji i usunięcia postuPozdrawiam |
|
ProQube
PL Postów: 13 Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych |
2009-05-08 02:01:47
Mysle, ze ciekawym rozwiazaniem byla by informacja po zalogowaniu jakie nowe wiadomosci sie pojawily.Czyli ilosc wiadomosci nieprzeczytanych od ostatniej wizyty.wowczas nie trzeba przegladac kazdego tematu na nowo ;-)
|
KAMTD
PL Postów: 4 Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych |
2009-05-08 22:06:11
Czy istnieje możliwość żeby zdjęcia były w nieco większej rozdzielczości .Ustawienia ekranu jak i rozdzielczości dzisiejszych monitorów są dużo wyższe niż 800x533.Oglądanie zdjęć na połowie ekranu myśle że nie należy do przyjemności.Poza tym gratuluje; RALLYNEWS na pewno będzie dużą konkurencją dla autoklubu czy rallyonline |
toras
2009-05-08 23:24:28
Witam. Jakoś zbiorczo postaram się odpowiedzieć:- z rsmp.info już rozmawialiśmy o współpracy i jest sprawa w toku - usuwanie i edycja postu raczej nie, aby nie robić kipiszu. Chyba, że dorobię opcję edycji przez powiedzmy 5 minut od publikacji, gdyby się czegoś zapomniało. - Lista wiadomości od ostatniego logowania znajdzie się. Trochę kombinuję jak to rozegrać, aby fajnie działalo. Cierpliwości. - Zdjęcia w większej rozdzielczosci pewnie by mogly byc, lecz jak zaczną ich spływać tysiące to kiedyś pojawią się problemy serwerowe. Sądze, że od zwyklego oglądania/oceniania taki rozmiar jest wystarczający. Ale rozważę, czy nie zwiększyć limitu wielkościowego, aby na przykład można bylo kliknąc takie zdjęcie 800 i zobaczyć je na czarnym tle w full screenie. ---
|
|
Cubson
PL Postów: 27 Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych |
2009-05-09 12:25:08
Te edycje postów 10-cio minutowe będą dobre. Wiadomo.. czasem się coś napisze, potem Send i jak czytasz to ponownie, to dużo literówek widać, które mnie czasem denerwują :) wiem bo sam takie babole potrafie strzelić :)...i może Typowanie Wyścigów Górskich ? :) Status: rajd !
|
toras
2009-05-09 12:48:07
Typowanie wyścigów górskich... hmm..szczerze mówiąc to bez problemu, tylko pytanie czy będzie frekwencja. Może załóż wątek o typowaniu wyścigow gorskich w forum ogólnych i zapytaj czy ktoś chce się w to bawić. Jeżeli będzie conajmniej 20 osób to uruchomię. ---
|
|
RS
PL Postów: 42 Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych |
2009-05-22 12:42:34
Może by się przydała jakaś "wajha" na dole strony, pozwalająca bez przewijania wrócić na górę?
RS
Status: Rajdy-Srajdy:)))
|
|
RS
PL Postów: 42 Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych |
2009-05-22 12:43:18
Albo nawet "home"?
RS
Status: Rajdy-Srajdy:)))
|
boss
PL Postów: 23 Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych |
2009-05-24 09:00:32
WAP... tak co by na rajdzie można było czytać newsy, jest to możliwe?I takie moje przemyślenia, po trochę dłuższym korzystaniu z serwisu doszedłem do wniosku, że cała oprawa graficzna jest za ciemna, ciekawe jak by ta strona wyglądała gdyby było bardziej "biało". Pozdrawiam. Status: www.g-rally.pl
|
toras
2009-05-24 22:17:16
WAP trochę odszedł już do lamusa.Sensowniej jest zrobić rallynews mini, czyli specjalną wersje na komórki w małej rozdzielczości. Co do bialego to hmm.. newsy czyta sie na jasnym. Specjalnie zrobiłem ciemne, aby odróżnuć się od wszystkiego wokół. Póki co nie ma szans, aby przerabiać, ale podejrzewam że na przyszły sezon, z doświadczeniem na karku, będzie coś nowego jeśli chodzi o wygląd. ---
|
| User | Comment |
Zaloguj się