Rajdy samochodowe - WRC - IRC - RSMP - RPP - ERC - GSMP Szukaj:
Dlaczego warto się zarejestrować?   -   Kliknij i zarejestruj się!   -   Logowanie: Twój email: Hasło:   -   Zapomniałeś hasła?

Drift Open

GSMP Korczyna 2012

Waldek Kluza w Korczynie

Drift Open

Drift Open

Drift Open

Testy Kajetanowicza
Navigator: Rallynews home / Forum dyskusyjne / Propozycje i krytyka dotycząca serwisu / Uwagi dotyczące serwisu rallynews.
Temat: Uwagi dotyczące serwisu rallynews.
Forum dyskusyjne / Propozycje i krytyka dotycząca serwisu / Uwagi dotyczące serwisu rallynews.
Uwagi dotyczące serwisu rallynews.
napisany przez toras
Nowy temat | Wszystkie posty: 26, wyświetlono od 16 do 26 Strony - Pierwsza - Poprzednia -  [1]   [2] 
Użytkownik Treść postu
woocasch
PL
Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych
2009-05-25 12:11:09
Albo tej funkcji nie ma albo ja źle korzystam z forum :) otóż po zalogowaniu i wejściu na forum przydałaby się taka opcja w wątkach, w których są nowe posty aby od razu do nich "przeskakiwać", czyli wchodzę w dany temat, widzę że są nowe posty o Elmocie, klikam w napis "nowe" i jestem przy pierwszym nowym wpisie w tym wątku :)
Pozdrawiam
Łukasz
boss
PL
2009-06-06 09:39:58
Ja mam jeszcze taka propozycje związaną z galerią zdjęć, a mianowicie zrobić coś na wzór www.ewrc.cz, że po kliknięciu w zdjęcie pokazuję się następne... z czasem staje się denerwujące ciągłe "celowanie" w przycisk "następne".
Status: www.g-rally.pl
NewMann
PL
2009-06-08 20:18:51
Dobrze by było gdyby zdjęcia w galerii przewijały się automatycznie z czasem kilku sekund do wyboru na pełnym ekranie, bo te klikanie na "następne" denerwuje
Mitsubishi Lancer Evolution X
Status: w ogniu walki - sesja ;(
chudybolo
PL
2009-06-08 22:17:38
Może warto by zmienić na głównej stronie wyniki klasyfikacji tak żeby oprócz RMŚ były też inne oczywiście nasze podwórko wliczając pierwszą ligę może być IRC i oczywiście ME JWRC bo fajnie było by widzieć na pierwszym miejscu w generalce Polskie nazwiska!!!
MacGyver
PL
2009-06-09 11:38:57
Klasyfikacje będą na pewno, nie tylko z WRC, ale prosimy uzbroić się w cierpliwość :-)
Status: Na oporze prosto!
boss
PL
2009-08-11 09:57:41
Taka propozycja wymyslona podczas pracy ;) Tapety na pulpit, dogadać się z jakiś fotografem i takie ładne zdjęcia w różnych rozdzielczościach! Coś na wzór www.ewrc.cz !
Status: www.g-rally.pl
toras
PL
2009-09-18 12:56:58
Takie małe zmiany w fotogalerii zaszły.
Łatwiej teraz oglądać zdjęcia, gdyż oprócz istniejącej już nawigacji doszły dodatkowe strzałki obok zdjęcia oraz kliknięcie w fotke powoduje przejście do kolejnego zdjęcia.
---
Arkadiusz Toras Torski
www.torski.pl
Status: Sezon czas zacząć
GrzegorzChyla
PL
2009-10-11 09:40:03
a ja proszę o osobną kategorię 'zdjęcia historyczne'.

Pomyśl może, żeby na głównej umieścić 'Zdjęcie tygodnia?' - próbowałeś ze 'zdjęciem dnia' ale to chyba jednak za krórko.
chudybolo
PL
2009-10-12 16:48:34
O takich zdjęciach z przeszłością to i ja myślałem z taka oddzielną kategorią parę zdjęć by się dla teścia wykradło ze strychu :-)))))
lapok_pl
PL
2009-11-11 19:09:56
Mam propozycje zeby na stronce zrobic cos w stylu ChatBox :D
chudybolo
PL
2011-11-01 11:28:23
WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

Szkoda że tak smutnych ale wszystko do tego zmierza,brak zapału z początku a może czasu nie wiem.
User Comment
Nowy temat | Wszystkie posty: 26, wyświetlono od 16 do 26 Strony - Pierwsza - Poprzednia -  [1]   [2] 
Forum dyskusyjne / Propozycje i krytyka dotycząca serwisu / Uwagi dotyczące serwisu rallynews.
Zaloguj się
Twój email:

Hasło:

Zapomniałeś hasła?
Kliknij to przyślemy je na Twój adres email.

Nie masz jeszcze konta?
Kliknij i zarejestruj się.
- Rajdy samochodowe - Społeczność - Forum - Artykuły - Kalendarium - Fotogalerie - Zdjęcia użytkowników - Video - Typowanie - Kontakt -
© 2009 rallynews.pl - Warunki użytkowania serwisu - created by insidedreams.pl