Temat: Kogo mamy przesłuchać?| Użytkownik | Treść postu |
|
mmichal555
PL Postów: 19 Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych |
2009-05-20 16:15:51
ja też jestem właśnie za młodymi.Niebawem PZMot wpadnie na pomysł aby imprezy połączyć na stałe razem. W takim przypadku to proponuje rajdy w Środe.. wtedy to juz napewno ta dyscyplina umrze śmiercią naturalną. Rajdy w Sobote i niedziele!! kto jest za? Wywiady PZM-otowi też się należą :) www.rally-gallery.com
Status: www.rally-gallery.com
2009 in progress [..........I....]
|
Kaprys
PL Postów: 2 Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych |
2009-05-20 20:41:56
również jestem za kimś z młodych -:)czołówka RSMP nie narzeka na brak zainteresowania |
mroowa
PL Postów: 10 Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych |
2009-05-28 17:05:37
Pelikan warzywniaka już chyba nie ma :D teraz ogródki piwne :) |
chudybolo
PL Postów: 28 Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych |
2009-05-28 17:32:16
A ja bym poczytał jak się sprawy maja u Stanika!!! |
chudybolo
PL Postów: 28 Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych |
2009-05-28 17:34:47
I może co Frycza słychać bo coś cicho w tym sezonie o nim!!!
|
NewMann
PL Postów: 7 Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych |
2009-05-28 19:49:46
a co tam u Sztuki słychać??
Mitsubishi Lancer Evolution X
Status: w ogniu walki - sesja ;(
|
|
Niechwia
PL Postów: 4 Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych |
2009-05-28 20:22:06
Jestem za tym zeby "prześwietlić" jakiegoś młodego dobrego zawodnika zeby mu pomoc w jakiś sposób. bo tu ciągle tylko mowa o n4 i s200 a inne klasy w czarnej ***** ")
|
toras
PL Postów: 68 Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych |
2009-05-28 22:35:55
No więc tak. Młodzi zawodnicy będą;-)Ze Sztuką był mały wywiadzik w newsie kilka dni temu, więc wiadomo co u niego;-) Ze Stanikiem będzie lada moment, może jutro? ---
Arkadiusz Toras Torski www.torski.pl Status: Sezon czas zacząć
|
|
RS
PL Postów: 42 Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych |
2009-05-29 09:46:03
Melduję posłusznie, że przesłuchany "na okoliczność" ;) został Radek Kasprzyk (3. na Warszawskim). Rozmówka na dniach zostanie zamieszczona :)
RS
Status: Rajdy-Srajdy:)))
|
|
Borys Otto
RU Postów: 2 Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych |
2009-06-05 11:09:46
Wszędzie na każdym serwisie stale są przesłuchiwani, przepytywani itd ci sami goście. Jest w Polsce przecież wielu zawodników mniej znanych albo przynajmniej mniej obecnych w mediach niż ci "wyeksploatowani" wywiadami. Pierwszym, który mi przychodzi do głowy to pilot Grzyba - Mazur. Kilkukrotnie słyszałem jak się wypowiadał - nie owija w bawełnę, często mówi o rzeczach o których nikt nie chce mówić, potrafił na moich oczach uskutecznić bardzo sensowną dyskusję z dyrektorem rajdu Elmot itd...Kolejnym typem - Magda Lukas. Było nie było pilotowała jednego z najszybszych zawodników w RSMP, teraz comeback na prawy fotel u Czopika. Przy okazji mega atrakcyjna słynna Karotka. Chcecie jeszcze kogoś - proszę bardzo - Kramar - niby wielki talent, niby... Tak naprawdę wszyscy się nim zachwycają ale tak naprawdę nic do tej pory nie pokazał oprócz kilku dzwonów i fuksem przejechanych zakrętów. Sugestia - zróbcie wywiad pikantny o tych sprawach o których nie dowiadujemy się na co dzień z innych portali! Wtedy rallynews.pl ma szansę się odróżnić od konkurencj. Spasiba!i |
| User | Comment |
Zaloguj się