Rajdy samochodowe - WRC - IRC - RSMP - RPP - ERC - GSMP Szukaj:
Dlaczego warto się zarejestrować?   -   Kliknij i zarejestruj się!   -   Logowanie: Twój email: Hasło:   -   Zapomniałeś hasła?

Drift Open

GSMP Korczyna 2012

Waldek Kluza w Korczynie

Drift Open

Drift Open

Drift Open

Testy Kajetanowicza
Navigator: Rallynews home / Forum dyskusyjne / Rajdy w Polsce / Rajd Barbórka 2009
Temat: Rajd Barbórka 2009
Forum dyskusyjne / Rajdy w Polsce / Rajd Barbórka 2009
Rajd Barbórka 2009
napisany przez Zbychu
Nowy temat | Wszystkie posty: 13, wyświetlono od 1 do 13 Strony -  [1] 
Użytkownik Treść postu
Zbychu
PL
Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych
Rajd Barbórka 2009
2009-11-04 08:59:40
Wszyscy wiemy kiedy, ale czy ma ktoś już jakieś informacje kto i czym pojedzie? Oczywiście poza Kucharem, bo on już zadeklarował start w 207 S2000.
night_franki
PL
2009-11-04 18:32:07
Grzyb-u i Rzeźnik (Van-pur)zapowiadał Fabię albo 207 (S2000), Kościuszko też testował Fabię więc może zadebiutuję na Barbórce. Pewnie zjawi się i Ptaszek w Corolli WRC . ale to tylko przypuszczenia, swoją drogą to pewnie czołówka RSMP pojawi się w takich samych autach jak przez cały sezon jeździła, jestem ciekaw tylko czy będzie jechał Bryan B. w zeszłym roku o ile pamiętam go nie było ale nie pamiętam powodu. słyszałem że w tym roku tak jak w zeszłym mają jechać dwie Legancy turbo.

ps: w tym roku przynajmniej jakiś cywilizowany karnet zrobili bo w zeszłym to trzeba było poważnie uważać żeby kawałka papieru 1cm x 20cm gdzieś nie zapodziać czy nie zniszczyć, a z tego co widzę (na sklepie) w tym roku coś ala identyfikator na smyczy laminowane wygodne.
abarth
PL
2009-11-05 11:41:50
Może Leszek przygotuje coś ciekawego, oby. Jeśli nie to pewnie najmocniejsze w stawce będą Lancery od Steca.
marcind89
PL
2009-11-06 21:17:50
Kościuszko się kiedyś wypowiadał, że do końca sezonu ma obowiązujący kontrakt z Suzuki, i jeżeli pojedzie na Barbórce, to na pewno autem tej marki (może SX-4 WRC:))
...bo warunki drogowe nie dopasowały się do mojej prędkości
night_franki
PL
2009-11-10 18:22:27

"EVO od Steca, on wciąga ptaki w dolot" jak byłem w zeszłym roku na barbórce to taki cytat usłyszałem od stojących nieopodal mnie kibiców. To żart ale coś w tym jest. Apropos Stecowych Lancerów.
night_franki
PL
2009-11-10 18:29:35
a może: (to tylko marzenia) pojawi się Lech Koraszewski w swoim sport Quattro (B-grupa) miał być dwa lata temu ale jeszcze nie skończył, w zeszłym roku brakowało sponsora (o ile się nie mylę) więc może teraz?
RS:)
PL
2009-11-16 22:31:28
Sponsora brakowało już i dwa lata temu; choć było blisko i w warsztacie już nawet stała pożyczona treningówka (Evo IX). Niestety sytuacja ta trwa nadal i wszystkie prace przy "potworze" "Koraś" finansuje z własnej kieszeni.
Do ukończenia brakuje kilku "drobiazgów", a "na dniach"(?) ma zostać założona kompletna instalacja elektryczna. Teoretycznie istnieją jeszcze szanse ukończenia prac przed "Barbórką", ale obawiam się, że na premierę trzeba będzie jednakowóż poczekać do wiosny.
Ze względu na "poligonowe" warunki na szutrowych rajdach (tudzież konieczność posiadania sensownego zapasu m.in. opon) raczej wchodzą w rachubę jedynie rajdy asfaltowe.
Status: Rajdy-Srajdy:)))
marcind89
PL
2009-11-18 08:02:05
Kuzaj Fabią WRC!!! Lista robi się coraz ciekawsza
...bo warunki drogowe nie dopasowały się do mojej prędkości
night_franki
PL
2009-11-19 17:05:01
Ptaszek będzie WuRCem jak się spodziewałem ale okazało się że Focusem.
night_franki
PL
2009-11-22 17:59:48
dzisiaj rano włączyłem telewizor i na TVP Warszawa był "Tele Motor Sport" i jakiś gość związany z organizatorem (AK Polski) mówił że rozmawiają, jeżeli chodzi o gości na Karowej z takimi ludźmi jak: Makkinen(to już było ale co tam), Armin Schwartz, Seb Loeb (to chyba jednak tylko ich marzenia) i Kubica, jeżeli pojawiło by się ze dwóch z tej 4-ki to było by naprawdę fajnie.
ALAN
PL
2009-11-26 23:35:42
Ktos sie orientuje czy Foca Ptaszka to rallycrosowe czy WRc autko? a jesli wrc to skad to to?
ALAN rally.pl te@m
SZCZECIN
Bzyku
PL
2009-11-27 23:39:37
Nie wiem, ale wydaje mi się że rallycrossowe, raczej wątpie aby rallycrossowiec wytrzasnąl nagle rajdowego wurca.
MacGyver
PL
2009-11-30 23:32:25
Będzie też kolejny Focus. Ludwiczaka, ale ten jest na pewno rallycrossowy :-)
Status: Na oporze prosto!
User Comment
Nowy temat | Wszystkie posty: 13, wyświetlono od 1 do 13 Strony -  [1] 
Forum dyskusyjne / Rajdy w Polsce / Rajd Barbórka 2009
Zaloguj się
Twój email:

Hasło:

Zapomniałeś hasła?
Kliknij to przyślemy je na Twój adres email.

Nie masz jeszcze konta?
Kliknij i zarejestruj się.
- Rajdy samochodowe - Społeczność - Forum - Artykuły - Kalendarium - Fotogalerie - Zdjęcia użytkowników - Video - Typowanie - Kontakt -
© 2009 rallynews.pl - Warunki użytkowania serwisu - created by insidedreams.pl