Rajdy samochodowe - WRC - IRC - RSMP - RPP - ERC - GSMP Szukaj:
Dlaczego warto się zarejestrować?   -   Kliknij i zarejestruj się!   -   Logowanie: Twój email: Hasło:   -   Zapomniałeś hasła?

Drift Open

GSMP Korczyna 2012

Waldek Kluza w Korczynie

Drift Open

Drift Open

Drift Open

Testy Kajetanowicza
Navigator: Rallynews home / Forum dyskusyjne / Rajdy zagraniczne / Prognozy na resztę sezonu 2011
Temat: Prognozy na resztę sezonu 2011
Forum dyskusyjne / Rajdy zagraniczne / Prognozy na resztę sezonu 2011
Prognozy na resztę sezonu 2011
napisany przez Matteo
Nowy temat | Wszystkie posty: 1, wyświetlono od 1 do 1 Strony -  [1] 
Użytkownik Treść postu
Matteo
IT
Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych
Prognozy na resztę sezonu 2011
2011-06-19 14:17:14
Półmetek sezonu WRC 2011 już za nami. Do tej pory mamy tylko (może aż) trzech zwycięzców, a Citroen wygrywa z Fordem 6:1.
Jakie są Wasze przewidywania na resztę sezonu?
Kto Waszym zdaniem zgarnie tytuł?
Jacy są Wasi faworyci?

Jeśli chodzi o mnie, to mimo sentymentu do Forda i jego kierowców nie mam już ani cienia wątpliwości: tytuł zgarnie któraś załoga Citroena. Ciekaw jednak jestem jak zakończy się pojedynek Sebastienów.
Przychylam się do Loeba, który ma już sporą przewagę, a na asfaltach od lat jest niepokonany. Ogi nie bryluje tak na "czarnym", no a poza tym nie jest tak bezbłędny.
Wydaje mi się mimo wszystko, że Seb II powoli, powoli detronizuje już Loeba. W 2012 najprawdopodobniej nie będzie już Mr. Perfecta, więc przewiduję, że o tytuł powalczą wtedy J-M i Ogi.

Wiem, że podobny temat już był, ale chcę go nieco odświeżyć, bo tamten powstał zaraz na początku roku, gdzie mieliśmy chyba więcej niewiadomych niż wiadomych.
I LOVE RALLY!!!!
User Comment
Nowy temat | Wszystkie posty: 1, wyświetlono od 1 do 1 Strony -  [1] 
Forum dyskusyjne / Rajdy zagraniczne / Prognozy na resztę sezonu 2011
Zaloguj się
Twój email:

Hasło:

Zapomniałeś hasła?
Kliknij to przyślemy je na Twój adres email.

Nie masz jeszcze konta?
Kliknij i zarejestruj się.
- Rajdy samochodowe - Społeczność - Forum - Artykuły - Kalendarium - Fotogalerie - Zdjęcia użytkowników - Video - Typowanie - Kontakt -
© 2009 rallynews.pl - Warunki użytkowania serwisu - created by insidedreams.pl