Temat: Prognozy na resztę sezonu 2011| Użytkownik | Treść postu |
|
Matteo
IT Postów: 12 Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych |
Prognozy na resztę sezonu 2011 Półmetek sezonu WRC 2011 już za nami. Do tej pory mamy tylko (może aż) trzech zwycięzców, a Citroen wygrywa z Fordem 6:1. 2011-06-19 14:17:14 Jakie są Wasze przewidywania na resztę sezonu? Kto Waszym zdaniem zgarnie tytuł? Jacy są Wasi faworyci? Jeśli chodzi o mnie, to mimo sentymentu do Forda i jego kierowców nie mam już ani cienia wątpliwości: tytuł zgarnie któraś załoga Citroena. Ciekaw jednak jestem jak zakończy się pojedynek Sebastienów. Przychylam się do Loeba, który ma już sporą przewagę, a na asfaltach od lat jest niepokonany. Ogi nie bryluje tak na "czarnym", no a poza tym nie jest tak bezbłędny. Wydaje mi się mimo wszystko, że Seb II powoli, powoli detronizuje już Loeba. W 2012 najprawdopodobniej nie będzie już Mr. Perfecta, więc przewiduję, że o tytuł powalczą wtedy J-M i Ogi. Wiem, że podobny temat już był, ale chcę go nieco odświeżyć, bo tamten powstał zaraz na początku roku, gdzie mieliśmy chyba więcej niewiadomych niż wiadomych. I LOVE RALLY!!!!
|
| User | Comment |
Zaloguj się