Temat: Rajd Sardynii tuż tuż| Użytkownik | Treść postu |
|
RS
PL Postów: 42 Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych |
2009-05-23 09:08:34
No i jeszcze oba Solbergi mu naklepały:))
RS
Status: Rajdy-Srajdy:)))
|
Funky
PL Postów: 14 Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych |
2009-05-23 15:47:45
No i Henning został pokonany przez młodszego brata. Tyle, że Peter na podium nie dotrze raczej, chybą że ktoś z walczącej trójcy będzie miał większego pecha.
Funky
- go go Peter Status: Peter GO!!!
|
Funky
PL Postów: 14 Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych |
2009-05-23 16:29:09
Woow. Wyglądana to, że Peter Solberg wygrał OS 11 i dokopał wszystkim fabrykom.
Funky
- go go Peter Status: Peter GO!!!
|
|
Jurek
US Postów: 51 Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych |
2009-05-23 17:45:16
niezla loteria jest w tym roku na Sardynii. No i najwazniejsze, Kosciuszko wygrywa.
|
|
RS
2009-05-23 20:41:48
A mis ię podobają wyniki po Sobocie. Nie pamietam kiedy ostatni sie tyle działo w jedno popołudnie :)))
RS
|
renaultmaxi
PL Postów: 50 Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych |
2009-05-25 17:01:45
No i powiem tak. Było bardzo ciekawie. Hegemonia Loeba przerwana. Latvala na prawdę zrehabilitowal się po dzwonie i pokazał wszystkim, że to był "wypadek przy pracy". Bardzo też cieszy podium Solberga. Hirvonen też ładnie jechał.
gdzie się podziały kit cary?
Status: i po sezonie...
|
|
Qubczyk
PL Postów: 6 Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych |
2009-05-26 12:23:01
Nie zapominajmy jeszcze o Kościuszce, który naprawdę pokazał się z bardzo dobrej strony... :)
|
wrx
PL Postów: 12 Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych |
2009-05-27 10:00:40
Chłopaki o dziewczeta - powiedzcie mi jak to jest ze Polska to taki dziwny kraj - trzeba miec S2000 zeby wygraywac. A na przykladzie Radju Sardynii wychodzi ze wystarczy miec S1600 zeby wygrac i to na szutrze!!! Jak odejmiemy kare jaka otrzymal Prokop (spoznienia na PKC) to chlop bylby pierwszy poza A8!!!
Status: fotele i foteliki dla dzieci Recaro - najtaniej w Polsce
|
|
RS
2009-05-27 10:38:21
Wcale nie trza, co trochę pokazał Elmot - pierwszego dnia towarzystwo skroił Kajtek, drugiego- Bryan, a przypomnij sobie co bodajże dwa lata temu robił kolega Grzyb Suzuką na Rzeszowie (nim nie wywalili z Asią M. w przyrodę) - jechał zdaje się trzeci w generalce. I trochę dawniejsze czasy, ale wydaje mie się, że porównywalne pod wieloma względami. I nawet nie wiem czy nie był to większy wyczyn - Nigdy w życiu nie zapomnę co zrobił śp. Jasiu Kulig na Kormoranie, jak objechał Hołka na jego własnym terenie, uzywając óski pt. Megane Maxi, zadając kłam wierdzeniu, że do wygrywaniu na szutrach trza koniecznie mieć 4x4! ("po drodze" Jasiu walnał mistrza Polski zresztą :))) Zreszta niejaki Tomek Kuchar tez całkiem nieżle wymiatał Golfem :)) Nie rozwiodząc sie nad obywatelem Doskoczem Waldemarem :))), który na ogół (niestety) miał sprzęt ciut wolniejszy niż (również śp. "Harnaś" czyli Boguś Herink... Zresztą kilka lat wczesniej ('94 albo'95) przyjechał na rajd taki CZech co sie nazywał Jindrzich Stolfa - przywiózł takie śmieszne małe autko co się nazywało Skoda FAVORIT 1300!!!! Kit Car, i naklepał wiekszości naszych asów w czteronapędowych "turbawkach" z A-8, na rajdzie co w połowie był po szutrach. Był wtedy trzeci czy czwarty. no to w relacji z rajdu nie zostało nic innego tylko dać tytuł "Lekcja pokory" To znaczy że się da! :))) RS
|
|
Niechwia
PL Postów: 4 Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych |
2009-05-27 21:14:02
Byłem, zobaczyłem, wróciłem z jednym wrażeniem, ze w Polsce nie bedzie tak fajnie. A szkoda, po pierwsze podejscie ludzi tutaj i tam, dajmy na to ze idzemy sobie odcinkiem (ok 40 stopni C) i chce sie pić jak... no bardzo :) A tu włoch zza krzaka wyskakuje z pełno lodówką picia i daje ci co chesz :) I to zwykły kibic a nie jakiś podstawiony :P A w polce bedzie mniej wiecej tak jak ktoś oglądał fimy na YT z przemiłą babcią ktora darła ryja ****** z mojego trawnika :) No ale pożyjemy zobaczymy :) Do zobaczenia ! |
|
Jurek
2009-05-27 21:46:05
Jasne ze sie da. I to nawet mojim zdaniem jest proste.Tylko trzeba sie nauczyc jezdzic... Prosto. W jezdzie prosto, naped nie odgrywa tak duzej roli. Niestety, bardzo malo kierowcow zdaje sobie sprawe, ze najkrotsza droga z punku A do punktu B jest w linii prostej. Mnie czasami krew zalewa jak sie patrze na wypociny wielu kierowcow. Jak sie staraja jechac "kto wolniej". Jak sie staraja... Odcinek ma 13 km a my pojedziemy sobie 15. Niestety, ale malo kierowcow sobie zdaje sprawe, ze to kierowca prowadzi samochod a nie samochod kierowce. Ale jak widac, zdarzaja sie i tacy co to wiedza. |
|
RS
2009-05-27 22:42:58
No i całe szczęście, że tacy są (co wiedzą ;)). Szkoda, że tak niewielu dociera choćby do RSMP, ale to głównie dla nich kocham jeździć na oglądarki :)))
RS
|
|
Jurek
2009-05-28 00:06:57
Jestem pewien, ze jest sporo takich w Polsce. Tylko potrzebuja troche lepszego auta aby sie pokazac... Czyli kasy. Albo aby ktos doswiadczony mogl im pokazac jak przygotowac pod sobie auto. Sama tylko klatka, pasy czy amortyzatory, sprezyny i opony to nie wszystko. Umiejetnosc ustawienia tego pod siebie, niestety przychodzi z duzym doswiadczeniem. Moze wlasnie takich co umia ustawic auta potrzeba w Polsce bardziej niz talentow do jazdy?
|
| User | Comment |
Zaloguj się