Rajdy samochodowe - WRC - IRC - RSMP - RPP - ERC - GSMP Szukaj:
Dlaczego warto się zarejestrować?   -   Kliknij i zarejestruj się!   -   Logowanie: Twój email: Hasło:   -   Zapomniałeś hasła?

Drift Open

GSMP Korczyna 2012

Waldek Kluza w Korczynie

Drift Open

Drift Open

Drift Open

Testy Kajetanowicza
Navigator: Rallynews home / Forum dyskusyjne / Forum ogólne / Jak rozpocząć zabawę w kjs
Temat: Jak rozpocząć zabawę w kjs
Forum dyskusyjne / Forum ogólne / Jak rozpocząć zabawę w kjs
Jak rozpocząć zabawę w kjs
napisany przez Axl2
Nowy temat | Wszystkie posty: 2, wyświetlono od 1 do 2 Strony -  [1] 
Użytkownik Treść postu
Axl2
PL
Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych
Jak rozpocząć zabawę w kjs
2011-08-14 19:02:18
Witam wszystkich forumowiczów,

Od dłuższego czasu planuję zacząć zabawę w kjs itp. W zawiązku z tym mam klika pytań:

1) czy warto jeszcze w tym roku kupić samochód czy lepiej poczekać na rozpoczęcie kolejnego sezonu?
2) jakie autko kupić na początek (dysponuję kwotą ok 4000zł) myślałem na swift'em bądź civic'ą
3) no i najważniejsze, jak w to wszystko wejść ? Jestem z okolic Katowic gdzie mamy tor Fiata (smt), autodrom w Chorzowie itd. jednak nie wiem jak się w to wszystko wcisnąć ?
DawidIRC
PL
Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych
2011-08-15 18:56:50
Witam

Samochód jeśli możesz to kup jak najprędzej, bo pamiętaj że im więcej czasu na przygotowanie tym lepiej i nie jest to wszystko nerwowe i niedopracowane. Nie wiem czy zależy Ci na zabawie, wygrywaniu czy zdobywaniu punktów do licencji, więc sprecyzuj cel Twoich startów bo inaczej Ci nie pomożemy. Również wybór samochodu będzie zależał od nastawienia i celu. Za tą kwotę owszem kupisz samochód, ale tu kolejne pytanie czy te 4000zł jest przeznaczone tylko na samochód czy na samochód i modyfikacje (z tą drugą opcją w przypadku swifta lub civica z tymi pięniędzmi budowanego od podstaw możesz pomarzyć). Jeśli chodzi Ci o zdobywanie podium na każdych zawodach to kup lepiej cinquecento, bo części są dużo tańsze w przeciwieństwie do "japończyków".
Ale pamiętaj, że nawet seryjnym samochodem możesz dużo zdziałać, jeśli masz tylko umiejętności i będziesz dużo trenował.
To że samochód ma 10 KM więcej nie świadczy o tym, że jest pewne zwycięstwo (chociaż czasami właśnie to decyduje).
User Comment
Nowy temat | Wszystkie posty: 2, wyświetlono od 1 do 2 Strony -  [1] 
Forum dyskusyjne / Forum ogólne / Jak rozpocząć zabawę w kjs
Zaloguj się
Twój email:

Hasło:

Zapomniałeś hasła?
Kliknij to przyślemy je na Twój adres email.

Nie masz jeszcze konta?
Kliknij i zarejestruj się.
- Rajdy samochodowe - Społeczność - Forum - Artykuły - Kalendarium - Fotogalerie - Zdjęcia użytkowników - Video - Typowanie - Kontakt -
© 2009 rallynews.pl - Warunki użytkowania serwisu - created by insidedreams.pl