Rajdy samochodowe - WRC - IRC - RSMP - RPP - ERC - GSMP Szukaj:
Dlaczego warto się zarejestrować?   -   Kliknij i zarejestruj się!   -   Logowanie: Twój email: Hasło:   -   Zapomniałeś hasła?

Drift Open

GSMP Korczyna 2012

Waldek Kluza w Korczynie

Drift Open

Drift Open

Drift Open

Testy Kajetanowicza
Navigator: Rallynews home / Forum dyskusyjne / Forum ogólne / Co powiecie na B-grupowe Audi Bełtowskiego?
Temat: Co powiecie na B-grupowe Audi Bełtowskiego?
Forum dyskusyjne / Forum ogólne / Co powiecie na B-grupowe Audi Bełtowskiego?
Co powiecie na B-grupowe Audi Bełtowskiego?
napisany przez DawidIRC
Nowy temat | Wszystkie posty: 8, wyświetlono od 1 do 8 Strony -  [1] 
Użytkownik Treść postu
DawidIRC
PL
Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych
Co powiecie na B-grupowe Audi Bełtowskiego?
2011-02-02 07:54:56
Na forum przerażająca cisza. A Bełtowski kończy budowę Audi Sport Quattro ;) Pierwszy raz będzie można ją zobaczyć na pierwszej rudzie GSMP. Mam nadzieję że będzie to potwór :)
kuba.es
PL
2011-02-05 10:20:38
Ja powiem, że bardzo się cieszę :)
Nie mogę się doczekać i wielki szacunek dla Bełtowski Motorsport za podjęcie tak dużego wyzwania...

" Bełtowski Motorsport Mówi Wam,że budowanie rajdowego b grupy 25 lat później to setki emaili i tyle samo telefonów po całym świecie. "

I za to Wam dziękuję Panowie, dzięki temu Audi pierwsza runda będzie gruuba :)
Matteo
IT
2011-02-11 21:55:00
No faktycznie, szacun dla nich za wykonanie tak trudnej roboty. Jestem ogromnie ciekaw swoich wrażeń, gdy zobaczę ten samochód! :)
SMUTEK I NOSTALGIA ZA DAWNYMI CZASAMI, nieprawdaż? ;)
I LOVE RALLY!!!!
RS
PL
2011-02-12 21:23:28
A ciekawe kto mu zrobił nadwozie?;)
Reszta to podobno faktycznie dzieło Bełtowski Motorsport:) Oby chodziło grubo jak oryginał:) Ciekawe czym to będzie napędzane?
RS
Status: Rajdy-Srajdy:)))
abarth
PL
2011-02-14 13:05:17
Duży szacun za odwagę i samozaparcie. Cały urok GSMP polega właśnie na udziale takich aut.
night_franki
PL
2011-02-16 09:19:33
Nadwozia widziałem kiedyś w internecie bodajże w Szwecji za ileś tam dziesiątek tysięcy ojro, więc to nie jest jakiś duży problem, zresztą Lech Koraszewski zbudował nadwozie sam, tylko że jego Audi jest jak duch, nigdzie nie jeździ, nigdzie się nie pojawia, a jest gotowe od dwóch lat. To bardzo dobra wiadomość że wziął się za to ktoś drugi u nas w kraju, z tego co widzę jest to samochód w tej samej specyfikacji co u Koraszewskiego, czyli S1, jeżeli to faktycznie S1 to powinien mieć około 550KM. Czyli mamy w Polsce już dwa Quattro S1, tylko jedno nie jeździ, a drugie widzę że dość bogato ma startować (na Fejsbuku pisali że generalnie nie wykluczają RSMP, ale na Lotosie nie wystartują, do tego GSMP), co się chwali, zobaczenie tego samochodu w akcji w Polsce to coś świetnego, do tej pory ciężko było o takie coś u nas, może dzięki temu coś się ruszy i powstanie więcej tego typu pojazdów (nie koniecznie Audi) bo ludzie zobaczą że to świetne nośniki reklamy itd.
RS
PL
2011-02-16 11:52:45
A kto z Was mi zaprzeczy, że nadwozie Bełtowskiego pochodzi z Biedrzychowic??? :)))
RS
Status: Rajdy-Srajdy:)))
MacGyver
PL
2011-02-16 20:26:47
Nie sądzę aby S1 Quattro Bełtowskiego było porównywalne z egzemplarzem Koraszewskiego. To drugie to wierna replika oryginału (spora część auta to w ogóle oryginalne części z Audi Sport), większość jeżdżących B-grupowych S1 Quattro jest jednak w mniejszym lub większym stopniu uproszczona względem oryginału i to choćby dlatego że sporo elementów i podzespołów jest już po prostu nie do zdobycia i albo trzeba je zrobić samemu albo czymś zastąpić. No ale widowiskowości to nie umniejsza, wystarczy popatrzeć na to co wyprawia na oesach Jozef Béreš senior :-)
Status: Na oporze prosto!
User Comment
Nowy temat | Wszystkie posty: 8, wyświetlono od 1 do 8 Strony -  [1] 
Forum dyskusyjne / Forum ogólne / Co powiecie na B-grupowe Audi Bełtowskiego?
Zaloguj się
Twój email:

Hasło:

Zapomniałeś hasła?
Kliknij to przyślemy je na Twój adres email.

Nie masz jeszcze konta?
Kliknij i zarejestruj się.
- Rajdy samochodowe - Społeczność - Forum - Artykuły - Kalendarium - Fotogalerie - Zdjęcia użytkowników - Video - Typowanie - Kontakt -
© 2009 rallynews.pl - Warunki użytkowania serwisu - created by insidedreams.pl