Temat: Jesteś nowym użytkownikiem? Przedstaw się!| Użytkownik | Treść postu |
toras
PL Postów: 68 Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych |
Jesteś nowym użytkownikiem? Przedstaw się! Witam wszystkich nowych użytkowników.2009-05-05 18:58:41 - moderowany 2009-05-05 19:21:11 W tym temacie, jak to tradycyjnie na forach bywa, można się przedstawić i przywitać z innymi. Warto również napisać parę słów o sobie. ---
Arkadiusz Toras Torski www.torski.pl Status: Sezon czas zacząć
|
Eden
PL Postów: 6 Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych |
2009-05-05 21:17:18
CześćMaciek "Eden" Sysakiewicz - fotoreporter (kiedyś dawno dla gazet m.in. "Auto Sport" W. Majewskiego), dziennikarz dzięki któremu mogliście czytać np. relacje na żywo na portalu Hoga.pl oraz artykuły w kilku gazetach i portalach, 4 sezony pilot w RSMP w RPP (106, 206), co-driver w wielu fajnych autach z baaardzo dobrymi wkładami pomiędzy fotel a kierownicę :) (niestety jedynie na testach) Z zamiłowania informatyk i rajdowiec :) |
|
ProQube
PL Postów: 13 Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych |
2009-05-06 00:45:07
Czolem Kuba Wachla - Szczecin :-D ( to tak jak ktos z Zakopanego mowi , ze plywa na desce ;-) ) Kierowca.Startowalem od 2002 roku( 4 rajdy ) z Piotrkiem Szczyglem ( pilot ) w pucharze PZM.Debiut Rajd Sniezki.Sezon 2003 przejechane 6 rajdow w Pucharze i zrobiona licencje R1.Debiut na RSMP - Rajd Nikon 2004.I tutaj na 4 Oesie ostry karambolaz ;-) i kasacja 206 od Panstwa Mirowskich.Pozniej odbudowa.Od tego czasu emerytura.Finansowanie sie troszke rozjechalo, ale mam zamiar jeszcze wrocic ;-), bo tej choroby nie mozna wyleczyc. Pzdr Q |
wrx
PL Postów: 12 Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych |
2009-05-06 16:14:55
wrx - Michał Ranik - kiedys pilot - teraz tata :)jak beda pytania w sprawie pilotarzu moze uda mi sie pomoc pozdrawiam Status: fotele i foteliki dla dzieci Recaro - najtaniej w Polsce
|
dsocha
PL Postów: 4 Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych |
2009-05-06 18:44:13
Cześć!Damian Socha - Dzierżoniów - rzut beretem od Gór Sowich. ;o) Od wielu lat robię zdjęcia na rajdach. Pozdrawiam! Status: www.socha.biz.pl
|
coor
PL Postów: 3 Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych |
2009-05-06 18:53:00
Michał Niezbecki - kiedys siedziałem w rajdach mocniej, teraz od przypadku do przypadku kibicuje :)Pozdro! ---
coor Status: tak czy siak, nieważne :)
----
www.happysad.art.pl
|
KubaK
PL Postów: 3 Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych |
2009-05-06 18:59:36
Kuba Kozal - niedoszly pilot (ale jeszcze nic straconego), swego czasu dziennikarz. po pol roku przerwy stesknilem sie jednak za rajdami. dziwne. O_o
====================
http://kubakozal.viewbook.com/ |
|
Jurek
US Postów: 51 Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych |
2009-05-06 20:31:22
Witam szanowne towarzystwo...Jerzy Bajno mnie nazywaja i jestem poprostu zakochany w rajdach. A w praktyce roznie bywalo, czasami za kierownica a czasami z boku. Czasami pod autem a czasami z boku. Abym tylko czul zapach paliwa, to reszta nie jest bardzo wazna. |
GrzegorzChyla
2009-05-06 22:26:03
Witam witamzaczynałem od oglądania wyścigów na trasie ulicznej w Kielcach (pierwsze Grand Prix Gór Świętokrzyskich), potem było otwarcie toru Kielce... potem od roku 1983 do połowy 1996 widziałem wszystkie elmimiacje WSMP (za wyjątkiem obu za granicą) potem - rajdy: początkowo oglądanie, zdjęcia od 1991 do 1997 udzielałem się przy dolnośląskich rajdach (sekretarz rajdu, obliczenia, rzecznik zawodników) a teraz zajmuję się historią... |
voytec
PL Postów: 13 Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych |
2009-05-07 06:46:18
To i ja się przyłącze to powitań.. i tym samym nie ukrywam, że wszyscy przedmówcy sa mi mniej/bardziej znani i ich obecność tutaj bardzo mnie cieszy;-)Wojtek Dudziak, nieodwracalnie skażony wirusem rajdowym od wczesnych lat 90-tych ubiegłego wieku, chociaż pierwsze symptomy przypadły jeszcze na lata 80-te za sprawą postaci nieodżałowanego Mariana Bublewicza. Są pewne plany, aby w końcu "na starość" ;-) zrealizować się jako zawodnik powyżej umownego poziomu amatorskiego, ale o ew. konkretach niech zaświadczą kiedyś czyny, a nie słowa. Są tacy, co twierdzą, że aspekt sprzętowo-techniczny sportu samochodowego to moja mocna strona, zatem służę pomocą merytoryczna i zgłaszam akces do wymiany doświadczeń, czy dalszego poszerzania wiedzy. Dzięki Toras za kolejną cenną inicjatywę! Status: >>> Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców
|
Tinus
PL Postów: 7 Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych |
2009-05-07 09:24:43
Od 1992 kręci się wiele wokół tego sportu. Ślub przekładałem ze względu na rajd, rodziłem też "prawie" na odległość. Pilot, instruktor, koordynator, sędzia, mechanik, kibic a nawet szpieg lodowy ;-). Cała moja rodzina jest "z tamtej bajki". Widziałem wiele rajdów - a i tak kocham tylko klasyczny Polski Elmot.
|
Cosworth
PL Postów: 1 Profil Wyślij wiadomość Dodaj do znajomych |
2009-05-07 09:44:40
Cześć,Z tej strony Filip "Cosworth" Nowicki. Kiedyś kilka KJSów, póżniej praca sędziowska i organizacyjna, teraz głównie kibicowanie i to wirtualne. Kiedyś można mnie było spotkać we Wrocławiu, teraz od 3 lat mieszkam w Warszawie. Od roku wżeniłem się w Warszawę, więc pewnie dłużej tu zostanę. Pozdrowienia dla Wszystkich! |
woocasch
2009-05-07 10:09:55
Cześć,No to wypada się też przedstawić, Łukasz Cienciała - Bielsko-Biała, kiedyś rok jeździłem w KJS, zrobiłem licencję i od tego czasu głównie kibicuje, czasem włączałem się w pomoc organizacyjną i sędziowanie. Żyje z postanowieniem, że kiedyś, gdzieś, czymś wystartuje, ale to czas pokaże co z tego wyniknie. Oby ta strona rozwijała się, bo początek mi się podoba :) Pozdrawiam
Łukasz |
|
kwiatkonen.pl
2009-05-07 10:25:03
HejaWidzę że większość obecnie zarejestrowanych to członkowie Rally.pl Także i ja się zarejestrowałem Piotr Kwiatkowski, Białystok, pilot, kierowca. Na koncie ponad 40 rajdów ppzm na prawym i jeden na lewym. Wyznawca jedynego słusznego napędu, jeździec niebieskiego bmw Student, niedługo mąż, może za jakiś czas tata |
szagiw
2009-05-07 11:44:43
Witam,Darek Witkowski - rajdami interesuje się od kiedy pamiętam :) a od 2004r. startuję jako kierowca w ppzm/rpp. Zazwyczaj kilka (lub pare ;)) rajdów w sezonie ale pracuje nad zwiększeniem ilości startów. Rajdy to dla mnie sport najwspanialszy i najukochańszy, i wierze że będzie lepiej :) Pozdrawiam, Darek www.darekwitkowski.pl
|
| User | Comment |
Zaloguj się